No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Visita de Carmen Vela, secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, al Parc Científic
Accions del document

Visita de Carmen Vela, secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, al Parc Científic

25/04/2018

Destaca el bon funcionament del Parc i l’ocupabilitat de joves amb un alt nivell de formació

Carmen Vela, secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, va visitar ahir el Parc Científic i Tecnològic de Lleida. Durant la seva estada, Vela va destacar el bon funcionament del Parc i el fet que hi treballin molts joves amb un alt nivell de formació. El president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el vicepresident i rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, van rebre i acompanyar la secretària d’Estat.

Àngel Ros i Roberto Fernández van coincidir a valorar positivament la receptivitat demostrada per Carmen Vela en el seus contactes anteriors i li van agrair l’interès per visitar el Parc lleidatà. Vela va conèixer personalment les seus i els directius d’Axeb Biotech, Biomeb, OPP Group, Eurecat, Indra i IFR. Així mateix, va mantenir contactes amb Jaume Iglesias, president d’AETI, i representants de les empreses Semic, Lleida.net i GFT, ubicades al Parc Científic.

També van estar presents en la visita de la secretària d’Estat Rafael Peris, conseller delegat del Parc i tinent d’alcalde de Lleida; Albert Sorribas, vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la UdL, i Josep M. Sentís, gerent de la UdL, entre altres personalitats.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal