No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Un centenar de persones visiten el Parc Científic i Tecnològic de Lleida per conèixer-ne els edificis
Accions del document

Un centenar de persones visiten el Parc Científic i Tecnològic de Lleida per conèixer-ne els edificis

08/10/2018

El Col·legi d’Arquitectes va organitzar l’activitat amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura

 

Un centenar de persones van participar dissabte en l’activitat Arquitectour Lleida en un itinerari pel Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i el Turó de Gardeny. Es tracta d’una iniciativa de la demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura, que es va celebrar l’1 d’octubre.

 

La visita s’adreçava també a menors de 12 anys. Els infants van gaudir d’un taller per apropar l’arquitectura als més petits de la casa. La ruta es va iniciar amb l’explicació i visita de l’edifici CeDiCo, Centre de Disseny del Coneixement (2008-2010), dels arquitectes Carme Casals, Ramon Maria Puig i Carles Sàez. La segona parada va ser l’edifici CPD-TIC (2009), dels arquitectes Josep Maria Mezquida i Pere Robert. Els edificis H (2007-2009), de Teresa Batlle, Felip Pich-Aguilera i Josep Maria Puigdemasa, van ser la tercera parada.

El Fruitcentre IRTA (2008-2011), de Labox Design, SLP, estudi format per Anthony Foy, Sarah Gibson i Anna Ferrer, i el Magical (2009), de Teresa Batlle, Felip Pich-Aguilera i Josep Maria Puigdemasa, van completar l’itinerari. Alguns dels arquitectes de les obres i arquitectes col·legiats voluntaris van explicar els valors arquitectònics de cadascun dels edificis.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal