No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Telefónica participarà en la creació d’un viver d’empreses per a emprenedors del sector de les telecomunicacions vinculat al Parc Científic
Accions del document

Telefónica participarà en la creació d’un viver d’empreses per a emprenedors del sector de les telecomunicacions vinculat al Parc Científic

30/01/2018

Àngel Ros ofereix a la companyia els serveis del CECAAC, ubicat al Magical Media

El grup Telefónica participarà en la posada en marxa d’un viver d’empreses per a emprenedors del sector de les telecomunicacions vinculat al Parc Científic i Tecnològic de Lleida. L’acord es va adoptar en una reunió mantinguda ahir entre el president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el director general de Telefónica Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia, Kim Faura. També van participar en la trobada el conseller delegat del Parc Científic i tinent d’alcalde Rafel Peris; el director del Sector Públic i Serveis Digitals de Telefónica de Catalunya, Bruno Vilarassau, i el director del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAAC), Santi Lapeira.

En la reunió es van tractar, a més, altres vies de col·laboració i es van oferir a Telefónica els serveis del CECAAC, que està situat al Magical Media del Parc Científic. Àngel Ros va valorar “molt positivament la voluntat de Telefónica de col·laborar amb el Parc Científic de Lleida donant suport a l’emprenedoria en un sector tan dinàmic i de futur com les telecomunicacions”. Va afegir que “el Parc Científic és bressol d’innovació també en aquest àmbit”.

Responsables de Telefónica visitaran properament els espais que acolliran el viver. Actualment, el Parc Científic compta amb 127 empreses i 1.800 treballadors.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal