No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Recuperació dels vells ordinadors de les escoles, les cases i les oficines
Accions del document

Recuperació dels vells ordinadors de les escoles, les cases i les oficines

06/03/2018

“Meetup” gratuïta dels Laboratoris TIC del Parc Científic el 15 de març

Els Laboratoris TIC del Parc Científic, amb la col·laboració del Google Developer Group de Lleida (GDG Lleida), organitzen una trobada digital per recuperar el funcionament dels vells ordinadors. Voluntaris del GDG Lleida instal·laran gratuïtament un sistema operatiu, el Chrome Os de Google, en els PC antics de sobretaula i portàtils. L’activitat tindrà lloc el 15 de març, a les 18.30 hores, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic.

Aquesta meetup s’adreça als centres educatius, les empreses i els particulars. El sistema Chrome OS està especialment dissenyat per a les escoles, que l’adopten cada vegada més a través dels anomenats chromebooks laptops, uns dispositius assequibles basats en el núvol segurs i fàcils d’usar. Aquest sistema operatiu té uns requeriments molt menors de recursos que els actuals Windows, i amb dues GB de memòria, molt poc disc dur i un processador senzill que funciona força bé.

Tot i que l’esdeveniment és gratuït, cal inscriure’s prèviament a l’adreça gdglleida@gmail.com i fer-hi constar el nom de la persona i el nombre d’ordinadors que portarà.

Més informació, a www.gdglleida.com.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal