No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Quaranta-cinc persones a la visita guiada a l’Arborètum de Lleida en commemoració del Dia Internacional dels Museus
Accions del document

Quaranta-cinc persones a la visita guiada a l’Arborètum de Lleida en commemoració del Dia Internacional dels Museus

15/05/2022

En aquesta edició el lema va ser ‘el poder dels Museus’

Un total de 45 persones van participar el dissabte dia 14 de maig a les 18:00h a la visita guiada Descobrir l’Arborètum a l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus. Assistents de totes les edats van poder gaudir dels colors i els perfums que traspuaven les plantes herbàcies, arbres i arbusts que es trobaven en flor, alhora que van poder escoltar els usos actuals i històrics així com també anècdotes i curiositats.

Des de la seva inauguració, l’Arborètum ha participat en totes les edicions d’aquest esdeveniment internacional, tret dels dos anys de la pandèmia. El Dia Internacional dels Museus (ICOM) va ser creat per conscienciar els ciutadans sobre el paper destacat dels museus en el desenvolupament de les societats. Enguany el lema del ‘ICOM era ‘el poder dels Museus’, en el benentès que, entre altres aspectes, els museus són elements estratègics per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Més informació, a: arboretum.pcital.cat

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal