No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Presentat el programa d’ensenyament de la tecnologia dron a les escoles en l’International Drone Day
Accions del document

Presentat el programa d’ensenyament de la tecnologia dron a les escoles en l’International Drone Day

08/05/2017

L’esdeveniment acull al Magical Media les darreres novetats del sector

L’International Drone Day, celebrat dissabte passat al Magical Media, va ser l’escenari de la presentació del programa Enlairem la tecnologia: formació STEM amb drons, que donarà a conèixer als alumnes d’ESO i dels últims cursos de Primària la tecnologia dels drons i les seves diverses aplicacions.

El programa s’iniciarà el curs 2017/18 amb l’objectiu d’aprofundir en les competències digitals i científiques dels estudiants. La iniciativa és una aposta en aquest sentit de la secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, el clúster Catalonia Smart Drones, l’Associació Lleida Drone i la Fundació Hemav.

La celebració del Dia Mundial dels Drons va demostrar la contínua innovació que viu el sector. Així, per exemple, els assistents van comprovar l’estabilitat dels vols dels DJI Mavic Pro, uns aparells petits i plegables que acaben de sortir al mercat. La instal·lació al recinte del Magical Media d’un simulador de vols de drons també va ser una de les atraccions de l’esdeveniment.

Com en jornades anteriors, hi va haver, a més, demostracions de vols i d’impressions de parts de les naus en 3D, xerrades i exposicions. Lleida, de la mà de l’Associació Lleida Drone, és l’única ciutat del sud d’Europa que organitza aquesta trobada.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal