No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Onze empreses del Parc Científic de Lleida participen en la Fira UdL Treball
Accions del document

Onze empreses del Parc Científic de Lleida participen en la Fira UdL Treball

07/05/2019

Sauvage, un conegut “hacker” ètic que treballa a la seu de GFT al Parc, hi impartirà una conferència

Onze empreses i entitats del Parc Científic i Tecnològic participen demà, dia 8, en la Fira UdL Treball, que organitza la Universitat de Lleida amb la voluntat d’ajudar a trobar ocupació els estudiants de darrer any, els graduats recents i els que cursen màsters i doctorats. La trobada se celebrarà en els campus de Cappont i Agroalimentari, Forestal i Veterinari. Posteriorment, el dia 16, la fira es realitzarà al Campus d’Igualada.

Les empreses del Parc que seran presents al Campus de Cappont són Terberg Rosroca Group Limited i Ilerna Centre Professional de FP. Al Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari hi haurà OPP Group, Stratesys Technology Solutions, Semic, Lleida.net, Indra Produccions SW, SL, IFR Group, Group Saltó, GFT IT Consulting i l’entitat Federació ALLEM.

D’altra banda, Jordi Murgó, un hacker ètic conegut amb el nom de Sauvage i que va liderar el grup Apòstols, pronunciarà la conferència Seguretat digital: què saben de tu, juntament amb el també hacker Andreu Sánchez. Murgó és membre del consell de seguretat de GFT al Parc Científic i desenvolupa projectes en l’àrea d’Innovació de Tecnologies de Seguretat, BigData, IoT i Intel·ligència Artificial de l’empresa per als sectors bancaris i industrials europeus.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal