No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Magda Valls, directora de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, protagonista de “Converses al Parc”
Accions del document

Magda Valls, directora de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, protagonista de “Converses al Parc”

05/05/2021

Segon capítol de la sèrie de divulgació del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, que ja es pot veure a Youtube. La tecnòloga repassa la trajectòria de l’EPS, destaca l’ocupabilitat del 100% i crida a les vocacions STEM.

La tecnòloga i investigadora Magda Valls, actual directora de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL) és la protagonista del segon capítol del cicle “Converses al Parc”, que produeix el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i que busca divulgar la feina que desenvolupen científics i tecnòlegs de Lleida. Es tracta d’un projecte audiovisual gravat i editat al centre experimental i multimèdia Magical del PCiTAL.

Valls, en la conversa conduïda pel gerent del Parc Científic i Tecnològic, Miquel Aran, fa un repàs a la història de l’Escola Politècnica Superior (EPS) que ara compleix 30 anys i que ha sumat 3.200 enginyers graduats. La directora afirma que registren una ocupabilitat del 100% i amb una forta pressió de la indústria que necessita més enginyers. També explica com els estudis s’han anat adaptant a les demandes del sector tecnològic i a les necessitats socials i del territori i posa com a exemple la nova titulació de Disseny Digital, que explota una vessant més creativa que fins ara no cobria l’Enginyeria Informàtica. Entre altres coses, en aquest nou episodi de “Converses al Parc”, Magda Valls llença un missatge per animar a les vocacions STEM (Científiques, Tecnològiques, d’Enginyeria i Matemàtiques), i especialment entre les dones, ja que creu que “és una anomalia preocupant que la tecnologia la dissenyi només una part de la població” i més amb els reptes actuals i de futur en Big Data, Intel·ligència Artificial o computació quàntica, per citar alguns exemples.

La conversa la podeu trobar al canal del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida a Youtube.

Cliqueu sobre la imatge per accedir al vídeo:

Magda Valls, directora de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, protagonista de “Converses al Parc”

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal