No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida torna a estar seleccionada com a ciutat per dur a terme la Mobile Week
Accions del document

Lleida torna a estar seleccionada com a ciutat per dur a terme la Mobile Week

24/03/2022

El Parc Científic Científic i el Magical Media acolliran del 5 al 7 de maig, algunes des les activitats de la Mobile Week Catalunya a Lleida.

Lleida torna a estar seleccionada com a ciutat per dur a terme la Mobile Week

©Javi Martin

Lleida ha estat de nou escollida seu de la Mobile Week Catalunya, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona organitzada conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, en un any en què es multiplicaran les activitats i tallers que s’oferiran a la ciutadania en el marc de tota una setmana dedicada al coneixement i aplicació de la tecnologia en diferents àmbits com la realitat virtual o la robòtica.

El Parc Científic Científic de Lleida i el Magical Media a més de diferents centres educatius de la ciutat acolliran, del 5 al 7 de maig, les activitats presencials i híbrides que conformaran la programació de la Mobile Week Catalunya a Lleida.

La programació comptarà amb tres temàtiques conductores: els drets i responsabilitats digitals, les habilitats professionals digitals i el paper de l’educació i com construir el futur per mitjà de la cultura de la creativitat, l’entreteniment i els nous mitjans digitals. Un dels objectius d’aquesta edició és potenciar especialment les vocacions STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) entre les noies i joves.

La tinent d’alcalde i regidora de Presidència, Jordina Freixanet, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Lleida organitzem de nou la Mobile Week amb la mirada posada en obrir a la ciutadania el coneixement i l’ús de la tecnologia de manera lúdica i participativa. Com a administració tenim l’obligació de treballar per evitar l’escletxa digital i la Mobile Week és una excel·lent oportunitat per atansar la tecnologia a la ciutadania, especialment als col·lectius més joves, a la població sènior i, també, als professionals de les Pimes. També ens compromet amb la vocació feminista d’aquest govern i per això hi haurà activitats adreçades a potenciar les vocacions científiques entre les nenes i joves”.

L’Ajuntament de Lleida coordina la Mobile Week amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Universitat de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, la Cambra de Comerç, l’Associació d’Empreses i Tecnologies de la Informació (AETI). S'incorporen aquest any com a col·laboradores Dones COEINF, Technovation Girls Catalonia, Ap! Associació Empresàries de Lleida, La Família Digital,  i l'Associació d’Humanitats Digitals Catalanes.

 

https://www.paeria.es/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=36493&Dia=-1&Mes=-1&Any=2022&IdDepartament=-1&TextCerca=&Consulta=False&PaginaAnterior=/cat/ajuntament/noticies.asp&Pagina=1

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal