No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida participa al festival d’intel·ligència artificial de Google a Cartagena
Accions del document

Lleida participa al festival d’intel·ligència artificial de Google a Cartagena

22/07/2021

El director dels Laboratoris TIC del Parc Científic, Andreu Ibàñez, hi farà una ponència sobre els projectes liderats des de Lleida en els darrers anys

Lleida estarà representada al primer festival d’intel·ligència artificial que promou Google Developers a Europa. El director dels Laboratoris TIC del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Andreu Ibàñez, serà un dels ponents d’aquest congrés internacional que es celebrarà els propers dies 23 i 24 de Juliol a Cartagena (Múrcia).

Andreu Ibañez, a més de coordinar els Laboratoris TIC, és especialista en l’ecosistema de Google, com a mentor i administrador del programa de beques Google Summer of Code i Google Code-in. També és fundador y organitzador del Google Developers Group GDG Lleida, organizador del GDG Spain y WomenTechMakers ambassador.

La conferència d’Ibàñez serà el divendres 23 i es titula: "11 anys de beques Google per a desenvolupaments Open Source basats en mapas, Intel·ligència Artficial i altres tecnologies”.

El primer AIFest de Google Developers a Europa és un esdeveniment pensat per mostrar i aprendre sobre les tecnologies y eines de darrera generació en les diferents disciplines de la intel.ligència artificial i les se­ves aplicacions en diferents sectors.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal