No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies La Planta de Tecnologia dels Aliments s’inaugurarà el proper gener al Parc Científic
Accions del document

La Planta de Tecnologia dels Aliments s’inaugurarà el proper gener al Parc Científic

19/12/2018

L’ocupació del Parc arriba al 84,5% dels edificis construïts

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida ha celebrat avui la tradicional torronada per felicitar el Nadal i l’any nou als representants de les empreses i entitats que hi estan ubicades. A l’inici de l’acte, els assistents han guardat un minut de silenci per la mort violenta de la professora de Huelva.

El gerent del Parc, Miquel Aran, ha destacat que el complex viu una “nova embranzida després de la crisi econòmica”. Així, s’inaugurarà al gener la Planta de Tecnologia dels Aliments, ubicada a l’edifici H3, que dirigeix la Dra. Olga Martín, catedràtica de l’ETSEA, recentment distingida amb la Medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya. La Universitat de Lleida va invertir 227.026 € per adequar l’espai de l’equipament i, a més, va signar un acord de col·laboració amb el centre tecnològic Eurecat.

El 2018, el Parc ha arribat al 84,5% d’ocupació dels edificis construïts, o sigui, als 15.000 m2. Des de la seva creació, ha mantingut un creixement progressiu, ja que els espais contractats el 2009 per les primeres empreses sumaven només 3.500 m2. Enguany, s’han incorporat al Parc Priotcket BV, Set Up Enginyers i Rosa M. Secanell. A més, Indra, SEMIC i American Orthodontics Spain han ampliat els espais inicialment contractats.


  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal