No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies La Cambra de Comerç de Lleida i Eurecat endeguen el primer postgrau en Direcció de Plantes Industrials 4.0
Accions del document

La Cambra de Comerç de Lleida i Eurecat endeguen el primer postgrau en Direcció de Plantes Industrials 4.0

06/11/2018

Per millorar les capacitats en la direcció, l’organització i la gestió

La Cambra de Comerç de Lleida i Eurecat han endegat el primer postgrau en Direcció de Plantes Industrials 4.0 adreçat a la millora de les capacitats de la direcció, l’organització i la gestió. Joan Guasch, director de Programes Públics d’Eurecat, dirigeix el postgrau amb un programa presencial de 120 hores de durada.

 

El Big Data, la intel·ligència digital, la realitat augmentada, la impressió 3D, la nanotecnologia i la robòtica, entre d’altres “són actualment tecnologies que poden generar una innovació disruptiva en el món empresarial”, assegura Josep Ramon Paris, secretari general de la Cambra de Comerç. Gabriel Anzaldi, gerent d’Eurecat a Lleida i director de la Unitat de Sistemes Intel·ligents de la companyia, destaca que el programa formatiu “posa especial atenció en com poden afrontar les empreses la seva estratègia en la transformació que suposa la indústria 4.0 i afavorir que l’oportunitat esdevingui un avantatge competitiu”.

 

El postgrau inclou la transformació digital en la indústria 4.0, els canvis que introdueix la fàbrica intel·ligent i connectada, la innovació dels processos industrials, l’avaluació financera d’un projecte 4.0 i la gestió de les plantilles. 

 

Les persones interessades en aquest postgrau poden sol·licitar informació a formacion@eurecat.org.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal