No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies L’Institut d’Enginyers de Catalunya (INEC) organitza una jornada sobre “Accions pel desenvolupament del món rural”
Accions del document

L’Institut d’Enginyers de Catalunya (INEC) organitza una jornada sobre “Accions pel desenvolupament del món rural”

18/11/2019

El gerent del Parc Científic, Miquel Aran, va presentar el projecte INNO4AGRO.

L’Institut d’Enginyers de Catalunya (INEC) va organitzar el dia 14 de novembre a la sala d’actes de la Diputació de Lleida una jornada sobre “Accions pel desenvolupament del món rural” per donar a conèixer les d’actuacions i oportunitats de negoci per fomentar l’impuls i el desenvolupament del món rural.

La jornada tractava d’una conferència inaugural seguidament de dos blocs temàtics, per una banda, Infraestructures i Telecomunicacions i per l’altre, Oportunitats de negoci i casos d’èxit. Per finalitzar amb taula de col·loqui entre els ponents que han participat en un dels blocs anteriors.

El gerent del Parc Científic, Miquel Aran, va presentar el projecte “INNO4AGRO, en el marc de l’estratègia Europea RIS3 en favor del desenvolupament del territori” com un cas d’èxit en el marc de les accions pel desenvolupament rural.

En l’acte hi han van participar diferents empreses del Parc Científic de Lleida, amb Victor Falguera d’Akis International, realitzant la una ponència sobre “La transformació econòmica, social i territorial del sector rural: l’exemple del Biolab Ponent” i Eduard Correal d’Incafust-CTFC amb la ponència “L’ús de la fusta en la construcció”.

 

Foto: @Eng_Agronoms

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal