No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies L’empresa Lleida.net sortirà a cotitzar a la borsa de Nova York
Accions del document

L’empresa Lleida.net sortirà a cotitzar a la borsa de Nova York

02/11/2020

Aquest dilluns 2 de novembre a les 15:30h, en el segment OTCQX Best Market

L'empresa de serveis tecnològics Lleida.net, ubicada al Parc Científic de Lleida, sortirà a cotitzar a la borsa de Nova York en el segment OTCQX Best Market de OTC Markets avui dia 2 de novembre.

Lleida.net es convertirà així en la primera empresa que cotitza al mateix temps en la BME Growth de Madrid, la Euronext Growth de París i la OTCQX de Nova York.

El conseller delegat de l'empresa, Sisco Sapena, l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i les autoritats d'OTC Markets, presidiran un toc de campana virtual que donarà el tret de sortida de Lleida.net als Estats Units i que serà retransmès pel mercat en tots els seus canals digitals.

"Cotitzar en OTCQX és un pas clau en el nostre camí per convertir Lleida.net en una empresa veritablement global. Estem convençuts que aquesta tercera sortida a borsa permetrà als inversors dels Estats Units conèixer i invertir en Lleida.net i en la indústria de l' eSignature ", va assegurar Sapena.

Amb oficines a Madrid, Lleida, Londres, Miami i Bogotà i filials a Irlanda, Brasil, Colòmbia, República Dominicana, Hondures, Índia, Xile i Guatemala, els seus serveis arriben cada dia a milions de persones al món.

L'empresa compta amb un dels portafolis de propietat intel·lectual més forts de la indústria de l'eSignature mundialment, amb més de 187 patents.

Més de 50 països en els cinc continents han atorgat en aquests últims anys reconeixements a l'empresa, incloent-hi la Unió Europea, Estats Units, Xina, Rússia, Índia, Mèxic, Japó, Colòmbia, Argentina, Perú, Sud-àfrica, Nigèria, Austràlia o Nova Zelanda.

Manté operacions en 19 països i avui en dia, més de 70 països reconeixen la validesa legal dels seus mètodes electrònics com a via per certificar les notificacions legals en processos de contractació.

 

Més informació a:https://www.lleida.net/ca/premsa?prid=1329

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal