No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies L’alcalde de Lleida anuncia al Magical la creació d’un pla per internacionalitzar les micropimes culturals
Accions del document

L’alcalde de Lleida anuncia al Magical la creació d’un pla per internacionalitzar les micropimes culturals

05/10/2018

El Magical ha de ser cabdal en aquest impuls a la indústria cultural

Fèlix Larrosa, alcalde i president del Parc Científic de Lleida, va anunciar ahir la creació d’un pla específic per a les petites i mitjanes empreses de la indústria cultural i per a la seva internacionalització. Larrosa va fer aquesta declaració durant la seva visita al centre audiovisual Magical Media del Parc Científic, on el van rebre el gerent del Parc, Miquel Aran; la directora del Magical, Gina Domingo, i el director del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya, Santi Lapeira.

 

El centre audiovisual ha de ser cabdal en aquest impuls a la indústria cultural juntament amb la Llotja, el Teatre Municipal de l’Escorxador, l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol, el Conservatori Municipal de Música i l’Aula Municipal de Teatre, entre altres equipaments i recursos, segons l’alcalde. En aquest sentit, va afegir que el conjunt de sinergies ha de crear una marca pròpia per situar Lleida com “la segona capital cultural de Catalunya”.

Larrosa va saludar també els alumnes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la Universitat de Lleida que feien pràctiques al Magical. L’alcalde anava acompanyat de la regidora de Cultura, Montse Parra, i tècnics d’aquest departament municipal.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal