No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jornada de portes obertes dimarts a l’Arborètum per la Festa Major de Lleida
Accions del document

Jornada de portes obertes dimarts a l’Arborètum per la Festa Major de Lleida

11/05/2021

Entrada gratuïta al jardí botànic en horari de matí i tarda

El proper dimarts, dia 11 de maig, l’Arborètum-Jardí Botànic Pius Font i Quer celebrarà una jornada de portes obertes amb motiu de la festivitat de Lleida en honor a Sant Anastasi.

Aquesta jornada d’entrada gratuïta es fa cada any per la Festa Major perquè totes les veïnes i veïns puguin passejar i descobrir l’Arborètum en l’esplendor de la primavera. L’horari d’obertura al públic de la instal·lació, que forma part del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, serà de 10 a 13 hores al matí i de 16 a 20 hores a la tarda.

 L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer és un espai únic de gairebé 7 hectàrees on es pot trobar una completa col·lecció de plantes vives d’aquest planeta. Actualment, hi ha més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts, ordenats segons el bioma de la Terra en què viuen.

L’Arborètum de Lleida porta el nom de l'il·lustre científic lleidatà, el Dr. Pius Font i Quer (1888- 1964) en reconeixement a la seva important tasca investigadora i, sobretot, divulgativa al servei de la botànica.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal