No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jaume Puy, nou rector de la Universitat de Lleida, president del Parc Científic
Accions del document

Jaume Puy, nou rector de la Universitat de Lleida, president del Parc Científic

05/06/2019

Creació de l’Agro Living Lab en el marc del projecte INNO4AGRO

 

El Consell d’Administració del Parc Científic de Lleida ha nomenat avui president Jaume Puy, nou rector de la Universitat de Lleida (UdL). Els estatuts del Parc preveuen una renovació i una alternança dels càrrecs de president i vicepresident cada dos anys. Han assistit a la reunió l’anterior president, l’alcalde Félix Larrosa, i l’anterior vicepresident, l’exrector de la UdL Roberto Fernández, que s’ha acomiadat dels membres del consell.

 

El consell ha examinat la posada en marxa del projecte europeu INNO4AGRO. L’objectiu és crear un ecosistema innovador en un sector agrari intel·ligent. En aquest sentit, el projecte de rehabilitació arquitectònica que s’elabora preveu adequar un espai a l’edifici de l’antiga Capitania d’Artilleria per ubicar-hi l’Agro Living Lab. El nou laboratori treballarà en la innovació del sector agroalimentari.

 

D’altra banda, els membres del consell han aprovat la liquidació i els comptes dels pressupostos del 2018. El complex empresarial lleidatà, com la majoria dels parcs científics i tecnològics, ha demanat l’ajornament de les quotes a pagar durant el 2019. A més, continua negociant amb el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats després de presentar-li el pla de viabilitat.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal