No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jaume Iglesias, president d’IFR Group i d’AETI, Medalla de la Ciutat al mèrit científic
Accions del document

Jaume Iglesias, president d’IFR Group i d’AETI, Medalla de la Ciutat al mèrit científic

08/05/2018

És un dels principals impulsors del Parc Científic i Tecnològic de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha concedit la Medalla de la Ciutat al mèrit científic o investigador a Jaume Iglesias Aldabó, president d’IFR Group i de l’Associació d’Empreses de Tecnologies i Sistemes d’Informació (AETI) de les terres lleidatanes. L’acte públic de lliurament de la medalla se celebrarà dijous que ve, dia 10, a les 20 hores, al Palau de la Paeria.

Iglesias, nascut el 1947 a Almacelles, és soci fundador d’IFR Group, constituïda fa 32 anys a Lleida. L’empresa va començar desenvolupant i comercialitzant solucions informàtiques per a petites i mitjanes empreses. L’any 2000 es va convertir en partner de Microsoft Dynamics AX de l’Estat i el seu mercat es va ampliar a firmes capdavanteres de sectors diversos. Des d’aleshores, treballa des de Lleida, Barcelona, Madrid i Alacant per a clients d’Europa, Estats Units, Amèrica central i Amèrica del sud amb un equip de 140 professionals.

Jaume Iglesias és un dels principals impulsors del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, on IFR Group va ser una de les primeres empreses a instal·lar-s’hi l’any 2009. La companyia va endegar el 2013 el Microsoft Productivity Lab al Parc Científic, el segon laboratori de Microsoft a l’Estat. A més, en la seva condició de president d’AETI, ha promogut la presència al Parc de les empreses del sector. Actualment, AETI ha signat un conveni amb l’Ajuntament per rehabilitar l’interior i la façana de l’antic edifici de Capitania d’Artilleria amb la finalitat de donar resposta al creixement de les firmes tecnològiques.

Sota la presidència d’Iglesias, IFR Group s’ha vinculat també al món cultural i social de Lleida. Patrocina el Premi Ricard Viñes per a joves pianistes i cedeix solidàriament material informàtic a entitats del tercer sector com Aspros, entre altres activitats.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal