No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Google certifica a l'empresa SEMIC com partner especialista en Educació
Accions del document

Google certifica a l'empresa SEMIC com partner especialista en Educació

15/11/2021

L'empresa ubicada al Parc Científic, es troba entre els 10 partners de GOOGLE FOR EDUCATION ESPAÑA

L'experiència de l'empresa lleidatana SEMIC en la venda i desplegament de tot l'ecosistema Google Workspace per a Educació ha portat a Google a certificar-la com un dels partners referents en l'estat espanyol.

“Aquesta certificació arriba també per l'alt nivell de preparació del nostre equip comercial, assessor i tècnic que ha obtingut les insígnies d'Educador Nivell 1 i Educador Nivell 2”, afirma Alex Alegre, Responsable d'Educació de SEMIC. Aquests títols certifiquen les competències i habilitats en el maneig i ús de l'ecosistema Google per a Educació.

Aquesta certificació és, per tant, una garantia de confiança per a qualsevol centre educatiu perquè li assegura que l'empresa partner, en aquest cas SEMIC, compta amb la preparació i l'experiència en la instal·lació i formació en eines Google for Education, tant en el maneig d'aplicacions i programes com en l'ús de dispositius de l'entorn Google (Chromebooks, Chromebox, Chrome Tabs…).

SEMIC, ENTRE ELS 10 PARTNERS DE GOOGLE FOR EDUCATION ESPAÑA

Google compta actualment amb 10 empreses sòcies a Espanya especialistes en educació, i les reconeix així com equips preparats i certificats capaços de desenvolupar projectes digitals al més alt nivell.

“Ens enorgulleix enormement poder afirmar que som partner de Google. Aquesta nova certificació suposa un compromís encara major amb els nostres clients que són centres Google”, explica Salomé Montenegro, Consultora d'Educació especialista en Google de SEMIC.

L'aposta de SEMIC pel sector de l'educació és ferma i el nostre compromís amb els centres educatius ja compta amb més de 15 anys de trajectòria especialitzada. SEMIC se situa com un partner global IT que ajuda i acompanya als centres en els seus projectes de transformació digital i innovació pedagògica, basant les seves propostes en la innovació, els entorns col·laboratius i el desenvolupament de competències digitals en estudiants i professors.

En aquest sentit, a més de ser un proveïdor de productes i solucions tecnològiques, també ofereix als centres serveis de desplegament, de formació, de consultoria i assessoria, i de suport tècnic, convertint-se així en un partner global ideal per a escoles, instituts, universitats, centres de negoci i de formació no reglada.

ACTUALITZACIÓ PERMANENT

Què suposa aquest partenariat en aspectes com el servei i suport tècnic? Per al partner “és imprescindible mantenir als seus equips actualitzats en les novetats, per a poder continuar oferint als seus clients el millor servei i en el menor temps possible”, afirma Oscar López, Director General de SEMIC.

De la mateixa forma els equips de consultoria i comercials també han d'estar al dia de nous productes i solucions, així com els seus equips formadors per a poder fer arribar les actualitzacions als claustres de professors, coordinadors tecnològics i direcció dels centres educatius.

Per tots aquests motius les certificacions han de renovar-se i el partenariat de SEMIC amb Google ha de mantenir-se al dia, demostrant que SEMIC continua podent oferir el millor servei en desplegament i formació de solucions per a educació.


SEMIC EDUCACIÓ EN XIFRES

Actualment SEMIC ofereix solucions digitals a més de 1.200 centres educatius d'Espanya i en 2020 va vendre més de 20.000 dispositius.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal