No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies FEMAC organitza el Pic Meeting 2017 a Lleida
Accions del document

FEMAC organitza el Pic Meeting 2017 a Lleida

07/09/2017

El Parc Científic acollirà la primera jornada

FEMAC, el clúster de mitjans de producció vegetal de Catalunya amb seu al Parc Científic, organitza la setena edició del Pic Meeting a Lleida els dies 27 i 28 de setembre d’enguany. L’esdeveniment, considerat el més important d’Europa en la indústria de producció de plantes, s’adreça a pimes, centres de recerca, companyies agrícoles, professionals, start-ups i clústers.

El primer dia d’aquestes jornades se celebrarà al Parc Científic i Agroalimentari de Lleida i tractarà sobre programes europeus en innovació agrícola i de plantes. Hi participarà com a ponent Lise Lykke Steffensen, CEO del centre NordGen encarregada de la gestió de Svalbard Global Seed Vault (un magatzem de llavors on es guarden fins a 933.000 mostres). També hi intervindran representants de la Fundació Ellen McArthur, que parlaran del concepte economia circular en l’agricultura.

A la tarda, tindran lloc quatre workshops paral·lels sobre maneig de cultius, que comptaran amb la intervenció de Henrik Lynge Jacobsen, de la firma danesa Agrointelli, que informarà sobre innovadores tecnologies aplicades al maneig de cultius. També es parlarà de la digitalització del sector agrícola i les innovacions en tecnologies per a la genètica dels cultius.

El segon dia se celebrarà a la Fira de Sant Miquel de Lleida, on es realitzaran sessions de B2B entre els participants per promoure futures cooperacions estratègiques i es faran visites paral·leles a l’IRTA i a una plantació de vinya a Raimat.

El Pic Meeting ja ha celebrat sis edicions des del 2011 a França, Portugal i l’Argentina.

Més informació, a FEMAC (Elisabeth Molina), telèfon 00 34 973 224 921 o correu electrònic international@femac.org.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal