No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Èxit de participació en l’esdeveniment tecnològic DevFest Lleida 2019 amb més de 150 participants.
Accions del document

Èxit de participació en l’esdeveniment tecnològic DevFest Lleida 2019 amb més de 150 participants.

13/11/2019

Amb ponències d’experts i novetats del mercat com la presentació del robot educatiu Gomer.

El GDG Lleida va organitzar el passat dissabte dia 9 de novembre, la sèptima edició del esdeveniment tecnològic DevFest amb la participació de més de 150 persones en les activitats i ponències realitzades durant tot el dia, i cal destacar que del total 50% eren dones, i el 60% menors de 20 anys.

El GDG Spain i el Parc Científic de Lleida han col·laborat en aquesta activitat.

Segons Andreu Ibáñez, fundador i coordinador del GDG Lleida, aquest fet demostra “la seva consolidació i l’atractiu que suposa per als tecnòlegs i tecnòlogues i els amants de les noves tecnologies lleidatans en general”.

En el programa d’aquesta edició s’ha presentat entre altres, el projecte Ponent Exploration and  Research in Aeroespace (P.E.R.A.), una spin off del laboratori Lleida Drone. El projecte desenvolupa projectes i experiències en un espai aeri superior al que utilitzen habitualment els drones, tot i cercant aplicacions d´ús local.

Una altra de les novetats de l’esdeveniment ha sigut la presentació del petit robot educatiu Gomer. El robot, dotat d’intel·ligència artificial, capaç de reconèixer i expressar emocions, a més d’identificar les persones. La programació per blocs de Gomer ajuda a desenvolupar el pensament lògic i la creativitat dels infants.

A la tarda va ser el moment de les WomenTechMakers que també van participar a la Devfest d’enguany amb diversos tallers. Destacar la keynote inspiracional a càrrec de Cynthia Gálvez, WomenTechMaker ambassador, o el taller de fabricació d’espardenyes #IoT de  la Lola Shoes entre d'altres.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal