No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Els mentors de Silicon Valley feliciten les cinc “startups” lleidatanes participants en l’Startups Pitch Competition
Accions del document

Els mentors de Silicon Valley feliciten les cinc “startups” lleidatanes participants en l’Startups Pitch Competition

29/11/2018

Són Zirculo.com, Biomeb, Origen Studio, E-Stratos i Starshot

Els mentors de startups de San Francisco i de Silicon Valley dels Estats Units han felicitat expressament les empreses emergents lleidatanes que han participat en l’Startups Pitch Competition, celebrada el dilluns i el dimarts al Parc Científic i Tecnològic de Lleida. Els experts han valorat l’alta qualitat de les diferents propostes presentades per Zirculo.com, Biomeb, Origen Studio, E-Stratos i Starshot.

Els conferenciants han aportat a les startups coneixements sobre la tècnica del pitch (presentacions en un curt període de temps) i les han assessorat sobre la viabilitat dels seus projectes. Els experts han participat des de Silicon Valley i des de la ciutat de San Francisco mitjançant videoconferència.

El Parc Científic de Lleida i la delegació de l’Institut de Comerç Exterior (ICEX), en la seva acció de promoció empresarial anomenada Spain Tech Center, han organitzat l’esdeveniment.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal