No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Els joves construiran una maqueta bioclimàtica i sostenible en un camp de treball ubicat al Parc
Accions del document

Els joves construiran una maqueta bioclimàtica i sostenible en un camp de treball ubicat al Parc

27/05/2010

L’activitat anirà a càrrec d’arquitectes i enginyers

El Parc Científic acollirà un camp de treball científic per a joves en el qual els assistents construiran una maqueta bioclimàtica i sostenible. Els joves realitzaran visites guiades i sessions teòriques i, posteriorment, aplicaran els coneixements obtinguts en la construcció d’un mòdul experimental bioclimàtic. La directora del grup de recerca Grea Innovació Concurrent de la Universitat de Lleida, Luisa F. Cabeza, i els arquitectes Felip Pich-Aguilera, Teresa Batlle i Josep Maria Puigdemasa duran a terme diferents activitats.

El camp de treball, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida, s’adreça a joves de 15 a 18 anys. Les activitats tindran lloc del 5 al 16 de juliol, de dilluns a divendres, i de les 10.00 a les 14.00 hores. Per assistir al camp de treball, cal inscriure-s’hi prèviament al Centre de Recursos Juvenils Palma, situat al carrer la Palma 6-10 de Lleida. El preu de la inscripció és de 25 euros.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal