No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic de Lleida col·labora en la Ebro Valley Agro Tech
Accions del document

El Parc Científic de Lleida col·labora en la Ebro Valley Agro Tech

25/05/2022

Trobada de startups i empreses agroalimentàries innovadores de la Vall de l'Ebre

El passat dia 24 de maig, a Tudela (Navarra) es va realitzar la primera meeting day de la iniciativa EBRO VALLEY AGRO TECH, una trobada de startups i empreses agroalimentàries innovadores de la Vall de l’Ebre.

La trobada es va desenvolupar durant tot el dia dividida en dos parts, en una primera part es va treballar sobre les temàtiques d'ideació presentades per les empreses rellevants de cada territori, i a les quals els participants, a través de dinàmiques de debat i reflexió realitzaren propostes per al seu desenvolupament.
En aquest punt es van establir contactes i reunions entre les empreses rellevants i les iniciatives interessades en els seus camps d'activitat i temàtiques plantejades.

En la segona part de la jornada es va realitzar un procés de Network Total entre tots els participants, facilitant la interactivitat i l'establiment de relacions i la prospecció d'acords de col·laboració.

Les iniciatives participants estan situades a La Rioja, Navarra, Aragó i Lleida, i han comptat amb el suport de les entitats públiques Agència de Desenvolupament de La Rioja, Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Navarra, Institut Aragonès de Foment i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

També participen dues empreses rellevants del sector agroalimentari de cada territori, en el cas de Lleida van ser RAIMAT i FRUITS DE PONENT, que van exposar les temàtiques sobre les quals és necessari treballar per a incrementar la competitivitat sectorial, i en els quals les startups i empreses participants tractaran de col·laborar.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal