No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Liquid Galaxy LAB del Parc Científic rep beques de Google per cinquè any consecutiu
Accions del document

El Liquid Galaxy LAB del Parc Científic rep beques de Google per cinquè any consecutiu

05/05/2017

Lleida ha obtingut 19 beques en 5 anys del programa Google Summer of Code

Per cinquè any consecutiu, Google ha becat 5 estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida a través del Liquid Galaxy LAB, un dels laboratoris del Parc Científic i Tecnològic que lidera Andreu Ibáñez. Els projectes seleccionats pel programa Google Summer of Code estan relacionats amb les tecnologies de mapes de Google, com el Liquid Galaxy, i l’IoT (Internet de les Coses), amb les balises Bluetooth The Physical Web.

Els autors i els projectes becats són els següents: Javier Calvo, pel projecte Visualització parcel·lària amb el Liquid Galaxy; Ivan Josa, per Anàlisi i visualització de Big Data en transports públics; Gerard Farré, per Tractament interactiu de dades meteorològiques; Guillem Barbosa, per Visualització de la Viquipèdia al Liquid Galaxy, i Gerard Rovira, per Sistema informàtic i social de records de viatges. Els estudiants desenvoluparan els projectes becats aquest estiu al Liquid Galaxy Lab.

En cinc anys, Lleida ha obtingut 19 beques del programa Google Summer of Code. Això significa un import proper als 105.000 €, ja que cada beca està dotada amb 5.500 €. Enguany, 1.400 estudiants de 201 organitzacions de tot el món han rebut beques de Google.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal