No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Liquid Galaxy Lab del Parc Científic obté 7 beques del programa Google Summer of Code
Accions del document

El Liquid Galaxy Lab del Parc Científic obté 7 beques del programa Google Summer of Code

08/05/2019

Per primera vegada, hi ha una alumna lleidatana entre els becaris

El programa Google Summer of Code ha atorgat en l’edició d’enguany 7 beques al Liquid Galaxy Lab del Parc Científic de Lleida. Tres dels becaris estudien a l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL); dos, a l’Escola Politècnica de Catalunya (UPC); un, al Brasil i un altre, a l’Índia. Per primer cop, una alumna lleidatana aconsegueix una de les beques d’estiu de Google.

Els alumnes de l’EPS becats són Claudia Diosan, pel projecte HAPIS; Ivan Colomer, per Liquid Galaxy per a Educació, i Eric Monné, per New Tools for Liquid Galaxy. Els de la UPC són Albert Morea, per Airmashup for Liquid Galaxy, i Marcel Porta, per Dronecoria Engine. Renato Aurelio, de la Universitat de Facens (Brasil), per AGRO, i Sreyas Ravichandran, del Birla Institute of Technology (Índia), per Flutter Liquid Galaxy Controller, són els becaris estrangers.

La majoria dels joves s’incorporaran el 26 de maig al laboratori lleidatà per desenvolupar els projectes fins al 28 d’agost. Amb els darrers becats, Lleida ha obtingut 26 beques de Google en 7 anys. Cada beca està dotada amb 4.000 dòlars.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal