No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Liquid Galaxy Lab aconsegueix la participació de 376 estudiants en el concurs internacional “Code-in” de Google
Accions del document

El Liquid Galaxy Lab aconsegueix la participació de 376 estudiants en el concurs internacional “Code-in” de Google

13/12/2018

Un jove lleidatà, entre els cinc primers classificats

El Liquid Galaxy Lab, un dels Laboratoris TIC del Parc Científic, ha aconseguit la participació de 376 joves de tot el món en el concurs Code-in de Google. Un estudiant de secundària de Lleida s’ha classificat en el top five (els 5 primers) de la prova tutelada pel laboratori lleidatà. Enguany, han augmentat el nombre de tasques realitzades pels alumnes, ja que han arribat a un total de 680. Google donarà a conèixer els noms dels guanyadors el dia 7 de gener.

El Liquid Galaxy, sota la coordinació d’Andreu Ibáñez, ha comptat amb un equip de 33 mentors de l’Escola Politècnica Superior de Lleida i altres entitats de set països diferents. Les tasques elaborades durant dos mesos i aprovades pels joves han tractat temes diversos, com la implementació del Liquid Galaxy amb les anomenades màquines virtuals (VM) i la programació i el disseny dels projectes que desenvolupa el laboratori, entre d’altres.

Google va seleccionar en aquesta edició, i per segon any consecutiu, el Liquid Galaxy Lab per organitzar aquest concurs adreçat a joves preuniversitaris.

Fotografia: mentors del Concurs Code-in 2018

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal