No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El gerent del Parc Científic, Miquel Aran, en una jornada sobre l’aplicació de la tecnologia 5G a l’agroalimentació
Accions del document

El gerent del Parc Científic, Miquel Aran, en una jornada sobre l’aplicació de la tecnologia 5G a l’agroalimentació

10/05/2019

Va participar en una taula rodona amb representants de l’IRTA, OPP Group i AKIS

El gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Miquel Aran, va participar ahir en la jornada La tecnologia 5G i el seu impacte en el sector agroalimentari. La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital va organitzar l’acte, que es va celebrar a la Diputació de Lleida.

Aran va intervenir en la taula rodona Principals aplicacions de 5G en el sector agroalimentari, juntament amb Joan Girona, investigador de l’IRTA; Roger Galofré, director d’Innovació d’OPP Group, i Víctor Falguera, investigador d’AKIS. A més del gerent del complex empresarial lleidatà, tots els participants en aquesta taula representaven empreses ubicades al Parc Científic. El director de 5G Barcelona, Eduard Martín, va moderar el debat.

L’eix de la jornada va ser la presentació de l’estratègia 5G Catalunya i les necessitats que es poden satisfer mitjançant la telefonia mòbil de cinquena generació.

 

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal