No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Curs de Pilots de Drons al Parc Científic de Lleida
Accions del document

Curs de Pilots de Drons al Parc Científic de Lleida

13/03/2017

Creix la demanda de formació per a aquesta nova professió

L’empresa HEMAV impartirà al Parc Científic el primer Curs Oficial de Pilots de Drons, de pes inferior a 25 kg, que es realitzarà a Lleida. Durant la presentació, el vicepresident del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assenyalat avui l’oportunitat de celebrar el curs al Parc, ja que lidera el món dels drons i les seves aplicacions en l’agroalimentació.

El curs respon també a la demanda creixent de formació per pilotar aquests aparells, una nova professió “que fa quatre anys no existia”, segons el vicerector de Política Científica i Tecnològica de la Universitat de Lleida, Albert Sorribas. Laura Samso, responsable d’Innovació d’HEMAV, ha informat sobre el contingut i les modalitats de seguiment del curs (presencial, on line, intensiu i parcial). Finalment, el president de l’Associació Lleida Drone, Andreu Ibáñez, ha destacat que el 50% de la investigació en drons s’adreça a les seves aplicacions en agricultura.

Les pràctiques del curs, de 64 hores lectives, es faran a l’aeroport d’Alguaire i les assignatures teòriques tindran lloc al Parc, on HEMAV instal·larà un simulador de vols. Les classes teòriques començaran el 27 de març i finalitzaran el 8 d’abril i, posteriorment, es faran les pràctiques. El curs ofereix 20 places per a persones majors d’edat.

HEMAV és l’operadora de drons més gran de l’Estat i està especialitzada en aplicacions per al sector agrícola.

Per a més informació del curs i realitzar la inscripció, feu clic aquí.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal