No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Ciutats com Lleida tindran un paper capital en la transformació digital i tecnològica, segons el conseller Puigneró
Accions del document

Ciutats com Lleida tindran un paper capital en la transformació digital i tecnològica, segons el conseller Puigneró

06/09/2018

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública ha visitat l’Ajuntament lleidatà

“Aquest serà un segle digital i ciutadà i, en aquest sentit, les telecomunicacions i Internet seran les infraestructures estratègiques per a la cohesió social i territorial del nostre país”, ha escrit avui Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Lleida. El conseller ha afegit que “ciutats com Lleida jugaran un paper capital en aquesta transformació digital i tecnològica que estem vivint”.

Jordi Puigneró ha visitat la Diputació i l’Ajuntament de Lleida. A la institució municipal, l’han rebut Fèlix Larrosa, alcalde de la ciutat i president del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida; representants dels grups municipals; Ramon Farré, delegat de la Generalitat a Lleida; Rosa Pujol, vicepresidenta de la Diputació de Lleida; Miquel Aran, gerent del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, i Andreu Ibáñez, coordinador dels Laboratoris TIC del Parc.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal