No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Celebració de l’International Drone Day el 6 de maig al Magical Media
Accions del document

Celebració de l’International Drone Day el 6 de maig al Magical Media

28/04/2017

Oberta a tot el públic i amb accés gratuït

L’associació Lleida Drone, amb la col·laboració del Parc Científic de Lleida, organitza la celebració de l’International Drone Day el dissabte 6 de maig, al Magical Media, de les 9.00 a les 13.00 hores. L’accés és lliure i gratuït i s’adreça al públic familiar, afeccionats i professionals del món dels drons.

Els assistents gaudiran enguany d’un simulador de vols de drons, que s’instal·larà al centre audiovisual. Una segona novetat d’aquesta edició és la possibilitat de presentar un projecte de manera espontània durant 15 minuts a la zona Speaker’s Corner. A més, Lleida Drone col·locarà al Magical una xarxa de 4.500 m3 per a les exhibicions de vols de drons.

A les 12 hores, estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, becats pel programa Google Summer of Code, presentaran públicament els seus projectes elaborats al Lleida Drone Lab i el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic.

Lleida és l’única ciutat del sud d’Europa que s’afegeix a aquest esdeveniment internacional, que celebren 150 països per difondre la tecnologia dels drons.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal